Ce este ACADEMIA COPIILOR ? Raspuns: grupul elitei copiilor artisti din Romania. Cei mai buni copii-artisti din tara s-au coagulat in acest grup de elita.


Juriul se sfatuieste inainte de examen.

Cine face parte din ACADEMIA COPIILOR in calitate de mini magistri? Raspuns: copiii cu rezultate deosebite pe plan artistic, copii cu premii internationale sau nationale.

Cine poate aspira la admiterea in ACADEMIA COPIILOR ? Raspuns: copiii deosebit de talentati si bine pregatiti, copiii care doresc sa fie recunocuti ca elita a Romaniei, copiii care inteleg ca pentru a-ti dovedi valoare trebuie sa muncesti mereu.

Ce titluri au copii din Academie? Raspuns: cei care au cistigat titluri nationaale sau/si internationale sint MINI MAGISTRI.

Cei care sint primiti pe baza de examen sint pentru inceput INVATACEI. Dupa parcurgerea unor stagii interne si a unor noi examene ei pot inainta in grad pina la titlul de mini magistru.

Care este spiritul ACADEMIEI COPIILOR? Raspuns: prietenia, colaborarea, intr-ajutorarea, sustinerea eforturilor echipei pentru ca sa atinga valori maxime. Copiii din Academia sint prietenosi, ajuta, colaboreaza cu cei care vor, la rindu-le sa fie ca si ei.

Ce forme de manifestare artistica sint primite in ACADEMIA COPIILOR? Raspuns: toate formele de arta acceptate de scena (cintec, dans, cintat la instrumente, teatru, recitare, etc.).

Ce face ACADEMIA COPIILOR ? Ajuta ca cei buni sa devina si mai buni. Asigura o pregatire superioara si complexa oricui este interesat in: domeniul muzical, miscare scenica, radio, televiziune,atitudine.

Cum poti fi primit in ACADEMIA COPIILOR? Raspuns; in urma unui examen sustinut in fata unui juriu format din Magista Academiei si membrii acesteia. In examen notele sint puse de doua jurii de academicieni: cel al micilor magistri si cel al invataceilor.

Cum participa aspirantul la examenul de admitere? Raspuns: examenul se desfasoara in cadrul unei emisiuni televizate cu durata de o ora. Fiecarui pretendent ii este dedicata cite o emisiune speciala. Candidatul nu participa singur la examen. El este insoti in platou, pe toata durata emisiunii, de profesor si de mama.

Acestia au rolul de a sustinee candidata sau candidatul in fata juriului in modd direct si argumentat intrind in dialog cu juriul la momentele ce le sint rezervate in mod special.Ce va face ACADEMIA COPIILOR in viitor ?

Raspuns: SEN-ZA-TI-E !