Un nou eveniment artistic exceptional al ACADEMIEI COPIILOR

CONCERT PENTRU COPIII DIN CENTRELE DE PLASAMENT


Am pornit de la o idee. Ideea a devenit gind. Gindul a ajuns proiect. Proiectul a placut celor care au avut puterea de a ne ajuta sa-l indeplinim, celor care cred in valoarea ACADEMIEI COPIILOR si in actiunile acestora. Celor care, legindu-si talentul, seriozitatea, omenia si nobletea cu acest proiect au facut ca, noi, toti, impreuna, sa reusim sa facem un gest exceptional.
ASA S-A AJUNS LA FAPTAMULTUMIRI

NU a fost un eveniment realizat doar de IRINA HAIDET si GAVRILA INOAN.

SINGURI NU AM FI REUSIT !

Se cuvine sa ii amintim aici pe toti cei care au ajutat la materializarea acestui proiect produs de ACADEMIA COPIILOR.

Astfel se va vedea si cit de mare a fost numarul celor care au pus umarul pentru ca acest concert umanitar sa se intimple.Sa incepem cu marii artisti si, in primul rind, cu doamnele: Marina Scupra, Oana Sirbu, apoi domnii Alin Oprea si Mihai Traistariu (in ordinea alfabetica).


Asculta mai multe audio Divertisment

Ascultati aici primaa parte a prinei emisiuni MINI RADIO SHOW transmisa pe rrm STUDENT FM 103,4 ce are ca tema concertul. Ascultati parerile vedetelor prezente in recital, reactiile acstora si promisiunile lor.


Asculta mai multe audio Divertisment

Partea a doua a emisiunii transmise in 13 martie.A raspuns invitatiei noastre si a vorbit frumos si cald copiilor autorul multor piese muzicale de succes, compozitorul Claudiu Bulete.
Bianca Nita si Evelyn Iulia Dicu au si cintat cite o piesa dimanica, plina de energie si ritm, compuse de domnul Bulete.Tot cu discretie, dar cu foarte mare eficienta, ne-a fost alaturi cunoscutul compozitor si profesor Virgil Popescu.Micii mari artisti: superminimagistrii Ada Cercel si Ionut Khaled, minimagistra Evelyn Iulia Dicu, invataceii Denisa Parvu, Bianca Nita, Anamaria Pistol, Bianca Olteanu, candidata Giulia Voinea, invitata Lavinia Rusu din Chisianu.Sa nu uitam familiile: doamna Ardelean, doamna si domnul Dicu, doamna Daniela Balan, doamna Olteanu, doamna Gabriela Parvu si domnul Parvu, doamna si domnul Rusu, doamna si domnul Pistol, doamna si domnul Voinea,doamna si domnul Cercel.

Ajutor cu totul special: domnul prorector al Universitatii Spiru Haret, Aurelian A. Bondrea, domnul director Radu Rebedeu, domnul administrator Doru Parvu.Apasati aici pentru a citi articolul publicat de Click despre eveniment.


Oameni cu inima mare de tot: Simona Ionescu - director al programului DIN INIMA PENTRU COPII, Steluta Zamfir, dir adj Marketing, Alina Marinescu, PR manager, Anca Ardeleanu, reporter, Victor Moraru, fotoreporter.Toti sint membri ai echipei ziarului Click si a Trustului de presa ADEVARUL.

La invitatia doamnei exministru Ileana Savu au raspuns Directorul General al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) sect.1 - DANUT IOAN FLEACA, Directorul General al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) sect.3 - FLORIN STEFAN VASILE, Directorul General al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) sect.5 - FLORENTINA MARIN.Multumiri speciale domnului Mihail Sandu, jurnalist.

Echipa tehnica ce a asigurat sunetul si filmarea spectacolului a fost formata din: Cristian Dumitrescu-sunet tv,Mihnea Sadovici si Silviu Stan - imagine, Leonard Hentiu- coordonator departament grafica, Clement Chirita-grafician, doamna Nina Avramescu - programare echipe tv, Viorel Pandele specialist montaj tv, Nicolae Buciumeanu-conducator auto, Alex Craciun - inginerul de sunet la emisiunii MINI RADIO SHOW de la RRM STUDENT FM.

Dar lista nu este nici pe departe completa. Nu stim cu se numesc educatorii care i-au insotit si au avut grija de micii spectatori, educatori carora le multumim cu respect.

A ramas un anonim, pina acum, si sunetistul aulei de la Universitatea Spiru Haret.Stim doar prenumele, Nicu.

Tuturor celor pe care i-am mentionat le adresam multumiri din inima ! Ideea noastra nu ar fi devenit niciodata implinre daca acesti oameni nu ar fi avut incredere in noi si nu ne-ar fi ajutat.

Datorita tuturor acestora, cei peste 200 de copii din centrele de asistenta sociala si protectia copilului s-au putu bucura de implinirea unui proiect care le-a fost destinat pentru a-i bucura si, mai ales, pentru a-i incuraja.Ne propunem sa va aratam cit mai multe imagini de la eveniment. Ele vorbesc de la sine. MUltumim tuturor celor care ne-au pus la dispozitie fotografii si filmari pentru a construi acesta pagina.Atmosfera de pe scena s-a transmis si in sala. A fost extraordinar! Spectatorii au fost incintati, au cintat si dansat alatrui de marile si micile vedete.

Structura concetului a facut ca marii artisti si micii academicieni care au avut cinstea de a cinta cu ei, sa deschida show-ul.Sa nu uitam ca doamna Marina Scupra impreuna cu baiatul si sotul dinsei dar si Mihai Traistariu, Bianca Nita si mama ei au venit tocmai de la Constanta special pentru acest concert. Evelyn Iulia Dicu si domnul Dicu, Anamaria Pisol au parcurs drumul Raminicu Valcea-Bucuresti si retur in acelasi scop. Familia Parvu a sosit de la Calarasi iar Lavinia Rusu si parintii sai au plecat dupa concert acasa, tocmai la Chisinau.Marina Scupra si Bianca Nita, profesoara si eleva, doua suflete sensibile, talentate si generoase.Bianca Nita, o voce exceptionala si o modestie, poate, prea mare.A fost un concert in care tosta lumea s-a simtit foarte bine.Ionut Khaled si Bianca Olteanu au format cuplul de forta al finalului de show.Irina HAIDET si Gavrila INOAN impreuna cu Giulia Voinea, o domnisoara talentata si foarte serioasa care s-a integrat frumos in echipa micilor academicieni.

Vizionati si emsiuniea tv ACADEMIA COPIILOR cu aceeasi tema accesind
http://www.tvrm.ro/tvrmc/academia_copiilor20.htm

Vom continua sa adaugam imagini si filmari si zilele viitoare. Sint foarte multe lucururi pe care trebuie sa le vedeti !