PROBELE EXAMENULUI PENTRU ADMITEREA IN

ACADEMIA COPIILORA fi membru al Academiei copiilor este o onoare si o confirmare a valorii copilului respectiv.

Ne dorim ca din acest SUPERGRUP DE ELITA sa faca parte cei mai buni cit si cei care vor sa munceasca serios pentru a fi alaturi de cei mai buni.
De aceea admiterea in Academia copiilor se face in urma unui examen foarte serios.

Cine sint examinatorii?

Juriul este format din marea magistra Irina, minimagistri cu titluri internationale si invataceii cei mai buni.

Alaturi de acestia se afla profesorul artistic al copilului examinat cit si parintele care il insoteste. Ultimii doi au o functie dubla: in prima parte a examinarii sint membri ai echipei ce sustine candidata sau candidatul in timpul examenului. Acesti sustinatori au un rol foarte clar fiind implicati direct in fiecare etapa de concurs.In cea de a doua parte a examenului, profesorul si parintele trebuie sa faca un efort deosebit pentru a judeca cit mai obiectiv modul in care candidatul s-a prezentat la examen. Cea sau cel care solicita examinarea pentru a deveni membru al Academiei copiilor in calitate de invatacel are de trecut probe artistice si de interviu.

Probele artistice (interpretarea a 4 piese ritmate) dovedesc abilitatile de cintaret, dansator, om de scena al concurentei sau concuretului respectiv.

Interviul este proba in care candidatul trebuie sa raspunda intrebarilor puse de marea magistra Irina cit de catre fiecare membru al juriului.In probele de interviu examinatul trebuie sa dovedeasca faptul ca este inteligent si spontan.
Jurizarea vizeaza ATITUDINEA (increderea in sine), SPONTANEITATEA IN RASPUNSURI, EXPRESIVITATEA (gestica si mimica), DEZINVOLTURA, MISCAREA SI PREZENTA SCENICA.

Pentru a deveni membru al Academiei copiilor concurentul trebuie sa primeasca, DE LA FIECARE MEMBRU AL JURIULUI, calificativul "ADMIS".
Un singur califictiv "RESPINS" face ca acel concurent sa mai sustina o serie de probe care sa intaresca convingerea juriului ca poate vota in favoarea candidatului.

Marele magistru Irina voteaza ultima si poate intoarce soarta intregii jurizari.