In seara de 21 noiembrie am fost invitati de Grupul de presa Adevarul la aniversarea implinirii unui an de activitate a fundatiei "DIN INIMA PENTRU COPII".

Coordonatoarea acestei actiuni umanitare deosebite, cunoscuta jurnalista de investigatii SIMONA IONESCU, a tinut sa ii aiba pe reprezentatii ACADEMIEI COPIILOR la acesta actiune deosebita.

Din partea acesteia a participat o echipaa formata din: Evelyn Iulia Dicu din Ramnicu Valcea, Denisa Parvu din Calarasi,

Gabriela Crisu din Medgidia, Ada Cercel, Giulia Voinea, Ionut Khaled si Doru Ciutacu din Bucuresti.

Am invitat la show-ul Academiei si pe o domnisoara din Giurgiu - Laura Cernea. Ea doreste sa dea examen de admitere in acest supergrup national si de aceea am considerat ca este momentul sa ia contact direct cu modul nostru de lucru.

Toata lumea s-a simtit foarte, foarte bine. Singura umbra a constituit-o faptul ca timpul alocat a trecut mult prea repede. Am mai fi putut sa cintam inca o ora intreaga.

Evenimentul a avut loc la SUN PLATZA din Bucuresti. Atmosfera a fost extraordinara. Coridoarele "bubuiau" de muzica noastra iar cei prezenti in mall au vazut pe viu ce poate face ACADEMIA COPIILOR.

Invitati speciali din partea gazdelor au fost DINU MAXER si DEEA . Ei au apreciat show-ul academicienilor si s-au fotografiat cu fiecare. Echipaa noastra a participat si la momentele artistice ale celor doua vedete. A fost inca o recunoastre venita din partea unor artisti consacrati care ne-a dat energia de a continua munca la ACADEMIE certificand succesul acestui proiect unic.


Publicul a fost deosebit de numeros.


Evelyn, Ada si Giulia in putinele momente de respiro.
Imaginile spun mai mult decat orice comentariu.

Aceasta este atmosfera din ACADEMIA COPIILOR.
Gavrila INOAN dind ultimele indicatii regizorale inainte de show.Doru si Evelyn inainte de show.


Impreuna cu echipa Adevarul si Click.

Mereu impreuna.Denisa si Evelyn se dezlantuiesc.


Denisa, Doru, Ionut, Laura, Gabriela, Ada, Evelyn.Ionut, Evelyn si Denisa.


Evelyn, Giulia si Ada
Laura- aspiranta, Evelyn - superminimagistru si Giulia - invatacel al ACADEMIEI COPIILOR

Atmosfera tipica pentru spectacolele ACADEMIEI COPIILOR

Asa e la noi!Doua vedete: Denisa si Deea.

Dinu Maxer a colaborat foarte elegant cu micii academicieni.
Multumim familiilor VOINEA si PARVU cit si redactiei ziarului Click pentru fotografiile trimise.